(Aankomend) Beveiligingsmonteur

Lodema Elektrotechniek is op zoek naar een jonge techneut, die opgeleid wil worden tot technicus beveiligings- installaties (inbraak, camera, brandmeld en toegangscontrole). Door toename van onze activiteiten is onze afdeling Telematica per direct op zoek naar een Monteur beveiligingsinstallaties. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit het doelmatig monteren van installaties op het gebied van beveiliging. Je zult zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag gaan. Je gaat op projectmatige basis aan de slag op onze projecten, de werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden bij bedrijven en instellingen, kantoren e.d. De werkzaamheden betreffen aanleg, dan wel aanpassingen aan beveilig installaties. Daarbij kun je denken aan buizen monteren, kabels leggen en het afmonteren van componenten en de installaties werkend opleveren.

 

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding binnen de Elektrotechniek, MBO niveau 2/3
  • Geldig VCA diploma (minimaal VCA basis)
  • Kennis en ervaring van beveilig installaties
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Diploma MBV of bereid deze te halen
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Je bent woonachtig in de omgeving Leeuwarden

Wij bieden

Bij ons krijg je een marktconform salaris en zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieus elektrotechnisch bedrijf, welke kan worden gerekend tot de middelgrote installatiebedrijven. Bij ons zijn meer dan 60 mensen werkzaam. Onze activiteiten richten zich op het gebied van Elektro, Beveiliging, Data, Domotica en S&O.

Enthousiast over deze functie?

Zie jij jezelf als zelfstandig of als aankomend Monteur Beveiligingsinstallaties werken in een gedreven enthousiast en ambitieus team ? Durf jij de uitdaging aan binnen onze groeiende organisatie? Reageer dan op de functie (Aankomend) Beveiligingsmonteur en stuur een email met je motivatie en cv naar vacature@lodema.nl