(Aankomend) Datamonteur

Door toename van onze activiteiten is onze afdeling Telematica per direct op zoek naar een Monteur data- en glasvezelnetwerken. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit het doelmatig monteren van installaties op het gebied van koper en glasvezel installaties. Je zult zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag gaan. Je gaat op projectmatige basis aan de slag op onze projecten, de werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden bij bedrijven en instellingen, kantoren e.d. De werkzaamheden betreffen aanleg, dan wel aanpassingen aan datanetwerken. Daarbij kun je denken aan buizen en kabelgoten monteren, kabels leggen, verbindingen testen e.d. en het afmonteren van connectoren en van patchkasten.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding binnen de Elektrotechniek, minimaal MBO niveau 2/3
  • Geldig VCA diploma (minimaal VCA basis)
  • Kennis van UTP, FTP en STP netwerken
  • Kennis van Glasvezelnetwerken
  • Ervaring als datamonteur
  • Kennis van de installatievoorschriften voor datanetwerken
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Je bent woonachtig in de omgeving Leeuwarden

Wij bieden

Bij ons krijg je een marktconform salaris en zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieus elektrotechnisch bedrijf, welke kan worden gerekend tot de middelgrote installatiebedrijven. Bij ons zijn meer dan 60 mensen werkzaam. Onze activiteiten richten zich op het gebied van Elektro, Beveiliging, Data, Domotica en S&O.

Enthousiast over deze functie?

Zie jij jezelf als zelfstandig of als aankomend Monteur data- en glasvezelnetwerken werken in een gedreven enthousiast en ambitieus team ?Durf jij de uitdaging aan binnen onze groeiende organisatie? Reageer dan op de functie als Data monteur en stuur een email met je motivatie en cv naar vacature@lodema.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.