René Tuinenga is nu eigenaar van Lodema Elektrotechniek

De huidige directeur, René Tuinenga, heeft het bedrijf gekocht van de DGtC-groep uit IJsselstein.

René Tuinenga startte in 2002 als commercieel manager bij Lodema Elektrotechniek en maakte toen deel uit van het managementteam. Twee jaar later, in 2004, kocht DGtC-groep het bedrijf van de familie Lodema en werd René Tuinenga directeur van de organisatie. In september 2016 tekende Tuinenga de koopcontracten en werd hij officieel eigenaar. Lodema Elektrotechniek maakt hierdoor geen deel meer uit van de DGtC-groep.

René Tuinenga: “De DGtC-groep bood mij een unieke kans die ik niet wilde laten liggen, omdat het ondernemerschap mij een uitdaging lijkt. Met de 55 vakmensen die hier werken, willen we met onze techniek en vakmanschap bijdragen aan de vooruitgang van organisaties en het welzijn van de mens.”

Opdrachtgevers
Lodema Elektrotechniek werkt onder andere voor woningbouw, zorg en utiliteitsbouw. Recente projecten waaraan Lodema meewerkte, zijn onder andere de Fryske Akademy in Leeuwarden, woongebouw Cortinghborg in Groningen en Woonzorgcentrum Bilderdijk in Hoogeveen. De opdrachtgevers van het bedrijf bevinden zich voornamelijk in de drie noordelijke provincies.

Familiebedrijf
Lodema Elektrotechniek is van oorsprong een familiebedrijf. In 1934 starten Iede en Baukje Lodema een winkel in elektronische artikelen aan de Hobbemastraat in Leeuwarden. In 1965 neemt zoon Hessel de zaak over. Hessel breidt het bedrijf uit en richt zich meer op de zakelijke markt. In 1981 vestigt het bedrijf zich in het huidige pand aan de Uranusweg in Leeuwarden. In 2004 sluit het bedrijf zich aan bij de DGtC-groep uit IJsselstein.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met René Tuinenga.

tuinenga@lodema.nl of 06 – 51 63 72 40.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.