Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\appdata\IIS\vhosts\lodema-elektrotechniek.nl\httpdocs\wp-content\themes\lodema\config-layerslider\LayerSlider\wp\widgets.php on line 4
Domotica – Lodema

Domotica

In woningbouw en utiliteitsbouw

Het woord Domotica is een samentrekking van domus (woning) en telematica. Domotica staat voor elektronische communicatie tussen allerlei elektrische toepassingen in de woning, kantoor of woonomgeving ten behoeve van bewoners, werknemers en dienstverleners. In een Domotica project worden zorgtaken, communicatie en ontspanning door talrijke elektrische apparaten en netwerken gemakkelijker gemaakt. Wij leveren domotica in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Alles slim verbonden

Optimale veiligheid en comfort in de woon- of werkomgeving. Alle technische mogelijkheden, volledig voor u op maat gesneden, onder één paraplu. Domotica is dé slimme manier om alle elektrotechnische installaties gestructureerd te schakelen, bedienen en beheren. Bijzonder praktisch en kostenbesparend.

Iedere denkbare toepassing

Alle computers en lichten die worden uitgeschakeld bij het inschakelen van het alarm. Het ’s nachts inschakelen van de verlichting richting badkamer wanneer een bewoners van een seniorenwoning zijn bed verlaat. Het centraal melden van (te) lange inactiviteit in een bewoonde omgeving. Het koppelen van de thermostaat van verwarming of airconditioning aan uw zonnewering. Iedere denkbare toepassing is mogelijk. Domotica is toe te passen in elke infrastructuur en in elk gebouw.